Slow tour Italië naar Le Marche, Umbrië en Toscane

Deze te boeken voorbeeldreis bestaat uit 5 dagen, u vliegt op maandag vanaf Düsseldorf/Weeze naar Ancona waar uw klassieker voor u klaar staat. De eerste nacht overnacht u in Le Marche en de volgende dag vervolgt u uw tour richting Umbrië. Onderweg rijdt u langs de meest mooie plekken dwars door/over de Apennijnen. Dag 3 doet u een aantal prachtige plaatsen in Toscane aan en dag 4 bezoekt u Perugia en Assisi. Dag 5 rijdt u terug naar Le Marche waar u weer op het vliegtuig stapt naar Düsseldorf/Weeze. Dit is een relatief korte tour, vanzelfsprekend stellen wij uw tour op geheel maat voor u samen.

Deze reis welke te boeken is, is slechts een voorbeeld hoe Uw Slow tour eruit zou kunnen zien.

Maandag; Vertrek om 11.35u vanaf airport Düsseldorf/Weeze aankomst op Airport Ancona en in ontvangst nemen Triumph Spitfire of Fiat Spider. overdracht klassieker op de luchthaven.

Vervolgens start de route al via de binnenlanden naar Ascoli Piceno alwaar overnacht gaat worden.

Wij adviseren U  om te dineren bij Caffé Meletti werkelijk een begrip in Le Marche. U  overnacht in een prachtig buitengewoon hotel in een kamer “Romantica de  Luxe” uiteraard wanneer deze beschikbaar is op het moment van boeking, de  prijs welke wij hebben gehanteerd is de prijs van het laagseizoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag; Na het ontbijt vertrek vanuit Ascoli Piceno steekt u de Apennijnen  over via de Monte Sibillini, Gran Sasso en Piano Grande naar Umbrië. U doet  daar Norcia, Spoleto en Todi aan om de dag te eindigen in een prachtige  accommodatie in Montegiove waar u ook dineert.

 

Deze locatie zal de komende dagen steeds uw vertrekpunt zijn.

Woensdag; Na het ontbijt vertrek vanuit Montegiove langs het meer van  Trasimeno naar Toscane alwaar Cortona, Siena en Montepulciano wordt aangedaan. U eindigt de dag weer in Montegiove waar u zal dineren.
Donderdag; Na het ontbijt vertrek vanuit Montegiove naar Perugia en Assisi. Deze dag verder een beetje rustiger aan. U eindigt deze voorlaatste dag weer in Montegiove en dineert weer op de locatie waar u verblijft.
Vrijdag; Vroeg ontbijt en op tijd vertrek richting de luchthaven Ancona maar onderweg doet u Umbertide, Gubbio en Pergola aan om rond 13.50u weer met een schat aan herinneringen terug te vliegen naar Düsseldorf/Weeze.

 

Translate »