Logeren in romantische villa bij Montepulciano

  • Bestemming:
  • Duur: 1 day
  • Prijs vanaf: €160

Vlakbij de prachtige stad Montepulciano, op één van de heuvels ligt deze buitengewone villa, omringt door de prachtige bloemen tuinen en olijfboomgaard waarin het zwembad en de whirlpool zich bevinden met een adembenemend uitzicht op Montepulciano.

Tot het einde van de 19e eeuwse was de villa het buitenhuis van een adellijke familie van Montepulciano, het werd gebouwd eind zestiende eeuw zoals de houten kapitelen en deurposten laten zien.

De romantische villa Vlakbij de prachtige stad Montepulciano, op één van de heuvels ligt deze buitengewone villa, omringt door de prachtige bloemen tuinen en olijfboomgaard waarin het zwembad en de whirlpool zich bevinden met een adembenemend uitzicht op Montepulciano.

Tot het einde van de 19e eeuwse  was de villa het buitenhuis van een adellijke familie van Montepulciano, het werd gebouwd eind zestiende eeuw zoals de houten kapitelen en deurposten laten zien.

In 2000 werd het gekocht door Andrea en Angela, twee artsen reis-liefhebbers, die besloten om er een kleine relais te creëren. Herstructurering van de villa  geïnspireerd door de Afrikaanse lodges waar de natuurlijke elementen en het wooncomfort mix samen in perfecte harmonie.

Het herstructureringsproces werd vervuld met een logica van totale bescherming van de meubels en decoraties, heeft men geprobeerd om onze gasten het gevoel dat de ongerepte geest van de eeuw gaan door de muren van Villa .

De villa heeft een eigen eeuwenoude wijnkelder, die vandaag de dag nog steeds in gebruik is. Hier worden onder andere ook wijnproeverijen gehouden.

De tuinen van de villa

De Villa tuinen zijn het hoogtepunt van het pand, een rustige plek waar het mogelijk is om te ontsnappen aan het hectische leven van de grote steden en ontspannen genieten van het Toscaanse en Mediterrane weer op zijn best. De Villa bezit meerdere tuinen zoals de Toscaanse tuin midden tussen olijfbomen en bloemen, hier bevindt zich de infinity pool. De Italiaanse tuin met een travertijn fontein en bloem bed met witte en rode rozen en andere kleine tuinen rond de villa waar zijn meestal zowel het ontbijt als het diner geserveerd worden. Van al deze tuinen rondom de villa veranderen hun kleuren en geuren van de verschillende seizoenen. In het voorjaar is het een zee van wilde bloemen, terwijl in de zomer de lavendel en de rozemarijn bloei en hun parfums de hele Villa omringen.

Infinity Pool

De travertijn zwembad en de jacuzzi ligt tussen eeuwenoude olijfbomen en uitzicht op het Toscaanse landschap rond Montepulciano, zijn de juweeltjes van de Villa, waar de gasten kunnen zwemmen tussen de warme kleuren van deze typisch Toscaanse stenen en ze kunnen voelen vliegen en het aanraken van de heuvels rondom het zwembad. Tijdens de lente en de zomer seizoenen het zwembad en de jacuzzi zijn elke dag tot zonsondergang geopend. In het warme seizoen, kan een lichte lunch en het aperitief geserveerd worden in het zwembad.

Kookworkshop Onze kookcursussen laten Toscane en zijn voedsel tradities verkennen, terwijl het nemen van kooklessen. Deze leuke, hands-on Toscaanse kooklessen worden gegeven door Mimmo de Villa Cicolina chef-kok die u laten kennismaken met de Toscaanse cultuur en tradities, wijnhuizen die Toscane beroemd in de wereld heeft gemaakt. Tijdens de les proberen we onze gasten te leren de geheimen van de traditionele Toscaanse plats: handgemaakte pasta, verschillende sauzen, voorgerechten en desserts, om hen in staat te zenden naar hun vrienden die geheimen die de Toscaanse arme gerechten beroemd gemaakt over de hele wereld te maken .

De lessen zullen worden uitgevoerd onder toezicht van Mimmo, de chef-kok van De Villa en wordt in het Engels vertaald door een toegewijd persoon. De lessen worden gehouden in de keuken van het restaurant en laat je naar de geheimen van de Toscaanse keuken kennen, en laat u kennismaken met recepten die je in staat om te repliceren wanneer u naar huis terug te keren.

Onze klassen variëren van groepen 2 personen tot 10 en zijn in twee verschillende mogelijkheden:

1) Twee-uren cursus: het omvat de voorbereiding van een voorgerecht, eerste en nagerecht en het diner in het restaurant van de Villa waar u het eten bereid en u het ook zal proeven.

2) Drie-uren cursus: Deze omvat de voorbereiding van een voorgerecht, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en het diner in het Villa restaurant waar u het eten bereid en ook zal proeven.

Wijn proeven Montepulciano is een van de belangrijkste wijn steden in Italië en de Villa zelf beschikt over een prachtige wijnkelder. Gasten zullen hiervoor een bezoek brengen aan de oude ondergrondse grotten die met elkaar verbonden zijn door een reeks tunnels die, verondersteld wordt dat deze van Etruskische oorsprong zijn , en zijn nog steeds gevuld met de oude wijnvaten die ooit het vloeibare goud bevatte van de regio; de beroemde Nobile di Montepulciano.

 

Enrico; onze ober en sommelier zal u begeleiden, in onze historische wijnkelder van de 1300, in een magische tour van de grootste Toscaanse rode wijnen.

 

Translate »