Een “Soul Experience” bij onze Eremito in Umbrië

Eremito, een “Solo Traveler” Experience. Een “Soul Experience” …

Een combinatie van de moderne technologie met authentieke materialen vormen een oude en zeldzame schoonheid.
De Eremito bevindt zich op een heuvel omringd door een 3000 hectare natuurreservaat. De isolatie tussen de hemel en de heuvels daar waar de stilte alleen maar wordt “gestoord” door het geluid van de wind … De Eremito is tot vandaag de dag een buitengewone plek waar men kan ontspannen en lichaam en geest kan regenereren .

De Eremito

Deze is vanuit het niets gebouwd met gebruik van duizenden stenen, elke steen gebeeldhouwd om precies te passen in de structuur, volgens de oude kunst van het Italiaanse metselwerk van de 13e eeuw. Vier jaar van onafgebroken hard werken heeft het gekost om te bereiken wat er nu staat.

Eremito, een “Solo Traveler” Experience. Een “Soul Experience” …

Een combinatie van de moderne technologie met authentieke materialen vormen een oude en zeldzame schoonheid. De Eremito bevindt zich op een heuvel omringd door een 3000 hectare natuurreservaat. De isolatie tussen de hemel en de heuvels daar waar de stilte alleen maar wordt “gestoord” door het geluid van de wind … De Eremito is tot vandaag de dag een buitengewone plek waar men kan ontspannen en lichaam en geest kan regenereren .

U overnacht hier in een zogenaamde “Celluzze”, dit is hoe de kamers / cellen werden en nog steeds worden genoemd. De “Celluzze” zijn afgeleid van de modellen van de oude cellen van het klooster. Deze zijn ingericht naar het hedendaags comfort echter wel in met bepaalde soberheid maar voorzien van een luxe Kingsize bed en alle gemakken om een ontspannen verblijf te creëren.

 

De  “Academie van Silence” staat bekent als een van de stilste plekken van Italië.

Men streeft hier het begrip “Slow Food” na, heerlijke en eerlijke gerechten…

  • iPhones zijn verboden in de Eremito.
  • Geen tv
  • geen telefoon,
  • geen mini-bar
  • geen airco.
  • Ga naar bed als het donker is, wordt wakker in de vroege ochtend.
  • Candlelight pas na zonsondergang.
  • Telefoons alleen buiten te gebruiken.

Deze Erimito is het eerste hotel in Italië met slechts eenpersoons kamers – dus geen plaats voor romantiek.

Het voelt nog steeds als het klooster wat het ooit was – cellen van de monniken zijn omgebouwd tot kamers – met het grote verschil dat er nu een spa aanwezig is en men gebruik maakt van de uitgebreide Umbrische keuken in plaats van brood en water.

Op de achtergrond hoort u de Gregoriaanse gezangen wat teven zorgt voor de rust en ontspanning.

Gedurende de dag, is er weinig te doen, behalve genieten van de omliggende 3.000 hectare van het nationale natuur reservaat.

Volledig digitale Detox

De Eremito is ontstaan uit een achterliggende gedachte van oudsher. De bedoeling is dat u met behulp van de natuur weer een gaat worden met u zelf. Terug naar de eenvoud en essentie, want dit zijn de dingen die ervoor zorgen dat u zich als herboren gaat voelen. Geen vervuiling van lawaai, tv of laptop of wi-fi. Mobiele telefoons moeten worden uitgezet vanwege de “stilte”.

Dit alles om uzelf te kunnen zijn en uzelf te ontgiften. Daar waar elektronische gadgets  ruimte maken voor rust en bezinning en u kunt genieten van de schoonheid van de hemel.

In de nacht zijn het de lichten van de kaarsen die uw hart warmen en deze lichten ook de gezichten van de mensen en het interieur van Eremito.

FULL DIGITAL DETOX AANBIEDING

Speciaal tarief all inclusive 7 nachten – 8 nachten € 1.064,00 per persoon per kamer (“celluzza”)

———————————————————————————————————————-

* Het all-inclusive tarief omvat:

Eenpersoons overnachting in de Celluzza. Ontbijt, lunch en diner (alleen vegetarisch geserveerd) met warme en koude dranken. Georganiseerde wandelingen in het bos, een stoombad en hydrotherapie. Transfer vanaf de parkeerplaats naar Eremito. Btw 10%.

Tarieven kunnen niet worden terugbetaald en zijn niet wijzig baar.

Spirituele vakantie

Pak een tas met slechts een paar noodzakelijke dingen in het, in ieder geval een comfortabele paar schoenen voor het maken van lange wandelingen in het 3000 hectare grote natuurreservaat. Vergeet u ook niet uw “wensen” met u mee te nemen welke u wilt uitdrukken, tijdens het omhoog kijken naar de uitgestrekte hemel.

SPIRITUELE VAKANTIE AANBIEDING

Speciaal tarief All Inclusive 2 nachten 3 dagen: € 376,00 * per persoon per kamer “Celluzza”

———————————————————————————————————————————-

* All-Inclusive tarief omvat: overnachting, enkele bezetting in de “Celluzza”, alle maaltijden die vegetarisch met bio-producten, ook wijn, thee en likeuren zijn inbegrepen. Georganiseerde wandelingen in het bos. Spa met hydrotherapie en een stoombad. Transfer vanaf de parkeerplaats naar Eremito (3 km). Btw 10%.

Tarieven kunnen niet worden terugbetaald en zijn niet wijzig baar.

 

Vakantie “in Santa Pace”

Het verblijf in de Eremito biedt een fijn evenwicht tussen de noodzaak van vrede en rust, doormiddel van de  stilte in uw kamer, “Celluzza” is of wanneer u mediteert in de kleine kapel maar zeker ook door de contemplatie ( het gescheiden zijn van..). De maaltijden worden gedeeld met anderen in de refter, bij mooi weer wijken we uit naar buiten onder de veranda waar we  dineren aan een lange tafel gemaakt van kastanjehout.

HOLIDAY “IN SANTA PACE”

Speciaal tarief all inclusive 4 nachten 5 dagen: € 656,00 * per persoon, per kamer “Celluzza”

——————————————————————————————————————————-

* De all-inclusive tarief omvat:

Enkele bezetting overnachten in het Celluzza. Ontbijt, lunch en diner (alleen vegetarisch geserveerd) bestaat uit warme en koude dranken. Georganiseerde wandelingen in het bos. Stoombad en hydrotherapie. Transfer vanaf de parkeerplaats naar Eremito (3 km). Btw 10%.

Tarieven kunnen niet worden terugbetaald en zijn niet wijzigbaar.

 

Translate »