Designhotel in Bergamo

  • Bestemming:
  • Duur: 1 day
  • Prijs vanaf: €144

Last Minute; Ons Design Hotel is verheugd om de mogelijkheid te bieden in combinatie met de “EXPO2015″, die zal worden gehouden in de metropool van Milaan, van 1 mei tot 31 oktober 2015, nu nog met een specifiek pakket waarmee u naar Bergamo en de EXPO te bezoeken.

Een buitengewoon Design Hotel midden in Bergamo gelegen.

Een prima hotel bijvoorbeeld voor een weekendje weg naar Bergamo en/of Milaan, het hotel heeft een centrale ligging.

Goed te combineren wanneer u een beurs wilt bezoeken in Milaan.

Het personeel staat voor u klaar, een heerlijk ontbijt zal worden geserveerd in de speciale ontbijtruimte.

Zij voorzien u graag van allerlei informatie en denken ook mee betreft vervoer van A naar B via een comfortabele mobiliteit service, bijvoorbeeld per trein, bus, auto met chauffeur ook vanaf en naar het vliegveld. Het is mogelijk om een fiets te huren bij het hotel.

Elke zondag en op feestdagen kunt u gebruik maken van de toeristische trein Gulliberg ; van 14:00-19:00 deze verbindt, in beide richtingen, het bovenste station van de kabelbaan van Città Bassa met Colle Aperto, die langs de Viale delle Mura loopt.

Culturele en culinaire tours behoren ook tot de mogelijkheid.

Het hotel is ook uitermate geschikt voor zakenlunches en informele bijeenkomsten, de Toren lounge, deze is met elegantie, smaak, design en volgens traditie ingericht. Het contrast tussen design en de oorspronkelijke ruimtes, de prestige van een locatie met een rijke geschiedenis, aandacht voor detail, een speciale aandacht voor comfort maken dit de ideale setting voor evenementen tot maximaal 50 personen, in een prachtig toevluchtsoord een steenworp afstand van Milaan.

De classics; 3 comfortabele rookvrije kamers met douche, met een kingsize of twee aparte bedden, allemaal verschillend van elkaar, gastvrij en geraffineerd in elk detail.

De Suprior; 4 lichte en comfortabele niet-roken kamers met douche of bad, met een kingsize of twee aparte bedden, allemaal verschillend van elkaar, gastvrij en geraffineerd in elk detail.

De Luxe; 4 Lichte en comfortabele Niet-roken kamers slechts met douche , met een kingsize van twee aparte bedden. Alle kamers  verschillen van elkaar, maar zijn gastvrij en geraffineerd tot in elk detail, net als een woonkamer thuis. Ingericht met design meubels en zeer speciale stoffen, kortom elk met een unieke stijl.

De Suite; 2 grote en luxe niet-roken suites, op twee niveaus, met een ruime en lichte woonkamer en zeer comfortabele slaapkamer, totaal verschillend van elkaar. Een van hen heeft een unieke bezoedelde ijzeren trap en de andere met twee badkamers, met aparte douche en bad.

Elke kamer is ingericht met design meubels en zeer speciale stoffen, elk met een unieke stijl.

Vanaf €144,00 per nacht.

 

Reserveringen bij dit hotel moeten met een Creditcard bevestigd worden….

Translate »